top of page

AGENDA

Image by eberhard 🖐 grossgasteiger
Image by eberhard 🖐 grossgasteiger

NAJAARS SYSTEMISCHE OPSTELLINGSDAG

Omdat het najaar ook altijd aandacht vraagt van onze emoties, weten we dat dit ook invloed heeft op onze gemoedstoestand.


Nu de dagen korter worden en de dagen donkerder, is het niet ongewoon dat we als geadopteerden ongevraagd op zoek zijn naar stabiliteit en begrepen worden.

WhatsApp Image 2023-09-04 at 21.32.32.jpg

WINTERWEEKEND

Samen zijn en stil staan tijdens een drukke en vaak beladen periode in het jaar.

Met het najaar in aantocht breekt voor veel geadopteerden en fostered  de lastigste periode van het jaar aan. De dagen worden korter, het weer guurder en de kleuren wat donkerder. Tijdens de onvermijdelijke ‘feest’periode staan familie en gezelligheid centraal. De confrontatie met gemis, verlies en eenzaamheid kan hierdoor nog scherper gevoeld worden.

Image by Andrik Langfield

SYSTEMISCH WERK IN CONTEXT VAN PARTNERRELATIES
geadopteerden en hun partners en/of singles 2024

Save the date, zondag 21 januari 2024

Vaak is het moeilijk om datgene uitgelegd te krijgen aan je partner, wat je als geadopteerde ten diepste ervaart en waar je je onbewust vaak mee verbonden voelt.

Mocht je interesse hebben om samen met je partner of als single een dag systemisch naar deze en andere onderwerpen te kijken? Geef je dan op.

Back to your S(e)oul

De tweedaagse retraite wordt begeleid door Hilbrand Westra en is onderdeel van de rootsreis die DoSoo connects organiseert.

bottom of page