top of page

AGENDA

AC23.de zaal 1.jpeg

ADOPTEE RETREAT
8ste editie 

vrijdag 12 juli - 14 juli 2024

Wij zijn verheugd om de 8ste editie van onze jaarlijkse Adoptee Retreat aan te kondigen, voorheen bekend als de Zomerretraites voor geadopteerden. Het event wordt georganiseerd onder de deskundige begeleiding van Hilbrand Westra (정운석) en zijn team van Adoptieopstellingen.

 

Gun jezelf een weekend vol dieper bewustzijn, verdieping, innerlijke rust, wijsheid en verbinding met zowel uzelf als uw systeem.

Wacht niet te lang met aanmelden, aangezien de beschikbare plekken jaarlijks snel gevuld zijn. 
 

Joseon (2).png

BTYS RETREAT 2024
Tweedaagse retraite in Zuid-Korea
 

25 en 26 oktober 2024 te Zuid-Korea

Inschrijven voor de BTYS Retreat is niet meer mogelijk.

De twee opstellingsdagen wordt gefaciliteerd door Hilbrand Westra (정운석) de grondlegger van het opstellingenwerk met geadopteerden.

Wil jij op de wachtlijst komen voor de retreat dan kun je hiervoor een mail sturen naar contact@dosoo.nl vermeld hierin jouw volledige naam, adres en telefoonnummer.

De ruimte op de wachtlijst is beperkt en geeft geen garantie op deelname.

Wil je aan de BTYS retreat deelnemen in combinatie met de rootsreis? Geen zorgen, daarvoor hebben we plekken gereserveerd. De inschrijving gaat dan in één keer via de rootsreis. Het wachten hierop zal niet lang meer duren!

SAC24.mama1.jpeg

MOEDER-KIND

14 april 2024

De eerste kennismaking met het leven hier op aarde verloopt via onze moeders. In de pre-natale fase worden we gevoed, gedragen en gewiegd in de beweging van haar lichaam. Bij geboorte herkennen we haar meteen door o.a. geur, stem, taal, smaak en hartslag. In haar veiligheid als basis voor het leven, beginnen we aan een ontdekkingsreis en raken we stap voor stap vertrouwd met de wereld buiten haar lichaam.

Schrijf je hier in voor de opstellingsdag op zondag 14 april bij Woudschoten in Zeist. Deze dag is bedoeld voor geadopteerde vrouwen die zelf moeder zijn of een kinderwens hebben.
 

Image by Andrik Langfield

SYSTEMISCH WERK IN CONTEXT VAN PARTNERRELATIES
geadopteerden en hun partners en/of singles 2024

Save the date, zondag 21 januari 2024

Vaak is het moeilijk om datgene uitgelegd te krijgen aan je partner, wat je als geadopteerde ten diepste ervaart en waar je je onbewust vaak mee verbonden voelt.

Mocht je interesse hebben om samen met je partner of als single een dag systemisch naar deze en andere onderwerpen te kijken? Geef je dan op.

WhatsApp Image 2023-09-04 at 21.32.32.jpg

WINTERWEEKEND

Samen zijn en stil staan tijdens een drukke en vaak beladen periode in het jaar.

Met het najaar in aantocht breekt voor veel geadopteerden en fostered  de lastigste periode van het jaar aan. De dagen worden korter, het weer guurder en de kleuren wat donkerder. Tijdens de onvermijdelijke ‘feest’periode staan familie en gezelligheid centraal. De confrontatie met gemis, verlies en eenzaamheid kan hierdoor nog scherper gevoeld worden.

Image by eberhard 🖐 grossgasteiger
Image by eberhard 🖐 grossgasteiger

NAJAARS SYSTEMISCHE OPSTELLINGSDAG

Omdat het najaar ook altijd aandacht vraagt van onze emoties, weten we dat dit ook invloed heeft op onze gemoedstoestand.


Nu de dagen korter worden en de dagen donkerder, is het niet ongewoon dat we als geadopteerden ongevraagd op zoek zijn naar stabiliteit en begrepen worden.

bottom of page